ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПОРАДИ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, ОФИСЪТ НА ФИРМАТА НЯМА ДА РАБОТИ

 

ЦЕНИ 

Всички цени на сайта са в български левове с включено ДДС, валидни са до декември 2012 и са франко офис ни в София. Фирмата си запазва правото на корекции.

 

НАЛИЧНОСТИ

Артикулите, които са налични и могат да бъдат закупени от офиса ни са отбелязани с надпис  В НАЛИЧНОСТ

 

ЗАЯВКА ЗА ПОРЪЧКА 

Доставката на стоки от внос става на база поръчка чрез формата за контакт или чрез писмена поръчка изпратена по факс или e-mail. Поръчката трябва задължително да съдържа основните атрибути за издаване на фактура, както и телефон и лице за контакт. Фирмата поддържа наличности от най-използваните и търсени вносни инструменти и пособия.
За закупуването на инструменти от раздел собствено производство може да ни посетите на ул. Пиротска № 64.

Обадете се на тел. 02/986 7002 за да разберете дали желаният от Вас продукт в момента е наличен. 

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ 

Поръчките за внос на иструменти, които нямаме в наличност, се изпълняват след заплащане стойността на продукта срещу издадена от нас оригинална данъчна фактура.

За стоките в наличност:

  • в брой в офиса ни при получаване на стоката
  • по банков път - по предварително издадена фактура.

ФИРМАТА НЕ РАБОТИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.

 

СРОК НА ДОСТАВКА 

За изделята от внос е до 8 седмици. Срокът на доставка за клиента започва да тече след фактуриране и съответно заплащане на дължимата сума по поръчката. Когато заявената стока е налична, наш служител ще се свърже с вас за да дойдете в офиса ни и да я получите. При желание от Ваша страна поръчката Ви може да бъде изпратена по куриер (по ваш избор) и за ваша сметка.

Същите условия важат и за налична стока, която е заплатена по банков път.


ОТСТЪПКИ 

Отстъпки за инструменти от внос не се правят, освен в случаи на големи поръчки (над 10 000 лв.), което се договаря с клиента допълнително. 

За алуминиеви клупи собствено производство  - 10 % от общата цена при едновременна покупка на 10 бр. или повече, независимо от размера или модела.

 

 

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

Политика за защита на личните данни

"Пролес инженеринг" ООД гарантира на своите Потребители/Клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма за бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията посочени в настоящата ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

 

Вашите лични данни

Предоставените ни от Вас лични данни при попълване на електронните форми на сайта използваме единствено за обратна връзка и изпълнение на заявената услуга.

 

Разкриване на Вашите лични данни

"Пролес инженеринг" ООД се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя/Клиента на трети лица освен в един от следните случаи:

  • когато е получил изрично писмено съгласие от  Потребителя/Клиента;
  • информацията е изискана от държавните органи или длъжности лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация;
  • когато сме задължени по закон да предоставим информацията.
Няма записи в тази група